dissabte, 28 de març del 2009

MATANT AL CICLISME


En refèrencia al escrit de jordi masfepesa.
Evidentment, estan matant el ciclisme, no aportare res mes perque amb tot ho que he llegit vostre i ho que he vist tants anys queda ben clar.
Voldria en canvi fer una refèrencia agradable i treure algú de positiu de tot això. Veig que esteu molt ben avinguts bastants corredors, que sentiu i opineu bastant senblant respecte el ciclisme i els seus cancers i això es una cosa maca. Jo ya no corro, però no recordo mai aquesta unio, suposo que els mitjans tècnics (internet) ayuda bastant, m'hauria agrada't tractar amb gent així quan jo corria, potser va ser culpa meva que no els vaig saber veure i també alguns havien, però pocs o no units, lar, anabem a les carreres i adeu, no podiem comentar entre setmana.
Us haurieu de posar a les carreres uns braçalets negres de condol, si, en protesta pel mal i les agressions envers al ciclisme i la poca ayuda per revivir aquest esport.
Quins collons, la presi a cobrar, sense carreres per rodar i als corredors robar.
36000 EUROS ANUALS son molts diners, servirien per fer moltes coses, ni que fos el 50% o una petita part.... Vaaaaggggg. Paro, paro...
Anims a tots els que us agrada aquest esport i especialment als corredors, que sigueu tan units, els que esteu i passeu dels "chulos" que sempre hi han. Siguirem de condol per aquest ciclisme moribunt desitjant una ràpida recuperació. Estigueu units que les penes amb companys es pasa millor.
Vinga i ara desenxufeu-vos de l'ordinador i a entrenar ganduls. jejejejejeje....
Un toc d'humor no va malament en aquests temps tan desanimosos.
P.D. jordimasfepesa d'on has tret el palmares de volta a lleida, busco fa temps el de cinturo de mallorca (etapas, general...) i no hi ha manera.
Merci

7 comentaris:

  1. el palmares és de la wikinpedia!!
    Sobre el que dius no et pensis que estem units tots, al contrari, per desgràcia.
    He tingut la sort que gràcies als blogs he descobert gent que pensa com jo i que no sabia.
    Per cert, no se pos qui ets, aviam si et deixes caure per sabadell... jo aniré d'espectador el dissabte segurament.
    Avui m'he assabentat que la gran classica de Piera desapareix!!, la volta a Lleida també, l'any passat van ser la volta a girona i la volta a la selva

    ResponElimina
  2. Hola Oscar, et puc dir que hi ha un llibre editat "ORIGENES E HISTORIA DE LA VUELTA CICLISTA A LLEIDA" que es molt complert amb un resum de edició per edició, guanyadors d'etapes i moltes fotografies.
    El que pasa que aquest llibre la 1ª edició va estar editada al 1996 i el palmarés i resum només arriva fins aquesta edició.
    Suposo que algun dia treuran la 2ª edició per completar l'historia de la volta.

    ResponElimina
  3. oscar marica no sabia que tenias blog!!!!!!
    PERO AVISA MARICA..JODER TE HE DESCUBIERTO POR CASUALIDAD MACHO...NO PUEDE SER...TE PONGO EN MI BLOG YA MISMO CRACK!

    ResponElimina
  4. merci por pasaros.
    Supongo que vendreis a sabadell.

    ResponElimina
  5. mañana te vere supongo,hoy por fin me deja escibirte....

    ResponElimina
  6. El domingo campeon.
    Hoy no creo que pueda.

    ResponElimina
  7. 36.000 euros per fer què?? ja veus tu quina presi tenim, a ella la crisis i el mal moment del ciclisme català a nivell d'organització de curses li importa un papino!! I això qie no la conec, però clar, veient alq cobra i els fruits de la seva actuació em quedo flipant!!

    ResponElimina