dissabte, 21 de març del 2009

quina pena i ¿?




Si, no es una equivocació el títol, l'interrogant es peque no entenc res.
El cas es que el meu cunyat feia avui la segona carrera de la temporada i a Monjuich van sortir pocs, pensava que poder al ser curta, molts pensaran en no venir, avui la primera copa catalana.
Han sortit uns 40 corredors si arriba.
Es una pena.
Que s'ha fet d'aquells pilots de gairabe 100 corredors cadets, fa mal, veure l'estat en el que esta la base del nostre esport. Decepció total.
Ja no us dic res de les tonteries que sents dir a un a l'altre(nens amb fums de pro, directors lamentables i pares patetics sempre satisfets amb els seus fills, etc...)
Acaba la carrera i tots expliquen que això, que si ho altre, normal, pero quan he flipat es quan sents a varis del mateix equip, que han fet la carrera sensera practicament junts explicar coses totalment diferents. Joder, si que comencen avia't a mentir "si clar, es que només tiraba jo" diu un i l'altre que al reves.Collons, no pot un corredor, acabar la carrera i dir, ostres, pues si, gracies a "fulanito" que ha tirat de mi, enhorabona i et felicito, avia'm si el proxim dia puc colaborar mes.
Doncs no, això es imposible, s'ha de dir, es que jo..., si no hagues sigut per culpa de..., bla, bla, bla... Fins i tot, es veu que hi algun que corre rient dels altres i insultant als demes per que li deixin la roda, per a ell, lamentable, qui cony deu ensenyar a ser tan mal educat aquest energumen, segur que algun familiar cortet que deu tenir educan montres aixi.
Que consti, hi han excepcions, si tius, gats verds i vaques voladores... Es d'agrair veure gent sana en un món cada cop mes podrit (si, be de la societat que es aixi i tal, pero...) hi ha gent que vol i no pot, pobres ho que han d' aguantar, altres que son bona gent, tenen bona voluntat, pero diuen cada vestiesa i altres, els pitjors, ja sabeu els tipus de gent dels que parlo.
Salutacions a la bona gent i anims a tots els amants del ciclisme i esport sa, net, educat i amb un codi ètic per sobre del resultat, valorant les persones. Als altres que voleu que us digui, doncs.
QUE US BOMBIN A TOTS
Salud.

2 comentaris:

  1. Això que dius que cada un explica la seva carrera passa a tot arreu. A elit també!
    Es una llastima la poca participació que hi ha en tot el ciclisme en general i sobretot en categories inferiors, que al cap i ala fi son el futur del nostre ciclisme.
    No et desanimis i continua disfrutant i fent ciclisme base!

    ResponElimina
  2. Si que tens raó, hi ha moltes persones ficades en el ciclisme que no tenen cap etica esportiva, si jo t'expliques?
    Com a exemple et puc ficar un senyor (el de senyor entre cometes) que tenin jo el meu fill a l'hospital fa dos mesos i ell ho sabia per que li van dir, trucaba cada dia a la Federació amb l'única preocupació de que el comité de disciplina deportiva m'ha de sancionar. (cas 6 setembre 2008)
    Si coneixes el cas hi el vas veure, a sobre de ser les victimes encara aquest senyor ens vol masacrar.
    Ja veus tu que m'importa a mi una sanció i el ciclisme senser davant la vida del meu fill!
    Per l'altra questió, si que es trist veure tan poca participació a les curses, jo recordo 200 juniors a la primera cursa a Montjuic, ara si surten 30 es un miracle.
    Salutacions

    ResponElimina