dissabte, 16 de maig del 2009

UNA DE TANTES


Una cagada mes de la federació, una de tantes. Us imagineu que arriba el gran premi inauguració, primera puntuable per a les grans classiques, guanyes i no et donen el mallot de lider o primera etapa del tour, qualsevol volta, etc... i al guanyador no rep el mallot.

Doncs amb la il.lusió que fa, això es ho que fa la federació amb la base del nostre ciclisme, ni la il.lusió dels nens respecten. Resulta que els guanyadors de la primera copa catalana no reben el corresponent mallot de lider. Clar, no val la pena, pensaran, la classificació es encara massa inestable, no foteu que la federació s'arruinara per comprar quatre mallots. Imagineu, primera etapa del tour, guanya Cavendish i li diuen, no hi ha mallot fins la primera etapa de montanya, es que amb les bonificacions es molt inestable la general i així ens estalviem mallots. jejejejeje.... Patetic.

Collons, en el ciclisme es classic ho del mallot i si no, que no montin cap Copa catalana ni generalitat. No passaria res si no donen mallots. Ara bé, si desideixen fer una challenge amb mallot de lider, l'han de fer de principi a fi, no hi ha dret que un nen hagi de preguntar el perque no li donen el mallot de lider despres de guanyar la primera etapa i despres e perd i veu que altres si que en rebran. A mes, no se si per motiu economic, que ja seria mes patetic, el mallot, si no l'han canvia't es d'un rosa morat que no entenc, per que no el fan groc amb les barres vermelles com havia sigut sempre el de copa catalana?

Salut a tots i sort als corredors.
P.D. Aqui us deixo aquest article que despres de llegirlo m'ha semblat prou interesant. Molt be per qui ho publica, es veu que es algu atent i gracies a Moli per fer-me'l descubrir.Espero que s'aclari avia't perque fa pudor. http://www.esmtb.com/opinion.php?id=19

6 comentaris:

  1. Doncs tens raó! o tots o cap.
    el que no pot ser és jugar amb la ilusió dels nens!
    però la ilusió i les ganes mouen muntanyes!!
    anims i a continuar endavant!!

    ResponElimina
  2. Bueno Oscar, aquest diumenge ja van donar els maillots i grocs
    Ara l'Adonis a conservar-lo la resta de campionat.
    Felicitats.

    ResponElimina
  3. Gracies Manel.
    Sap greu que algun nano de monent s'ha quedat sense quan ha sigut lider en algun moment.

    ResponElimina
  4. Una mas,la ilusion de los niños,son niños....
    Eso si otros temas no les falta de nada.
    Paciencia hay que tener con nuestros responsables,uno cree que lo ha visto todo y cada dia se superan...
    Saludos Oscar.

    ResponElimina
  5. yo recuerdo en categorias inferiores que el maillotte era lo mas importante...mas que el trofeo incluso, ya que era sentirse como un profesional...
    Como pueden tener esos fallo? y luego le dan maillotte al primero de las grandes clasicas de elite!!!! no me jodas que es mas importante darle un maillotte a un tio que lo va a tirar luego o a un crio que sueña con eso?
    enhorabuena! a mantenerlo y si no puede ser...a darlo todo y a disfrutar igualmente!!!!!

    ResponElimina
  6. és que aquests federatius..s'occupen de tot menys d'allò que s'han d'ocupar, no els hi faltarà "mamoneo" no! Però el mallot no hi era! És bò i necessari de prendre consciència de la piltrafa que són les federacions..malgrat que sovint cal no enfrontar-s'hi de cara ja que no hi ha gaire a guanyar. S'ha de ser una mica "gat vell", recorda les ensenyances d'en Berni, tot i que ell també s'encenia de tant en tant.. Calma, paciència, estigues al cas però no deixis que t'encenguin.

    L'enhorabona!!!! I a gaudir d'aquests moments!

    ResponElimina